Alibey Mahallesi Alibey Çeşme Sk. No:26 Silivri/İSTANBUL

Mahmut Efendi Silivri’de icazete katıldı

05.07.2019
Mahmut Efendi Silivri’de icazete katıldı

Silivri Furkan Eğitim ve Kültür Derneğinin, Marifet Derneği ve Müceddid Mahmud Efendi Vakfı’nın tertibi ile Silivri İBB Müjdat Gürsu Spor Tesislerinde muhteşem bir icazet gerçekleştirildi.
Mahmud Ustaosmanoğlu Hoca, Silivri’deki bir spor tesisinde düzenlenen icazet törenine katıldı. İcazet törenine yaklaşık 50 bin kişi katıldı. Mustafa Ekin Hoca’nın yetiştirdiği 200 kadar hocanın icazetlerinin verildiği törene Mahmud Ustaosmanoğlu Hoca onur konuğu olarak katıldı. Silivri Furkan Eğitim ve Kültür Derneği’nin, Marifet Derneği ve Müceddid Mahmut Efendi Vakfı ile birlikte düzenledikleri icazet töreni Müjdat Gürsu Spor tesislerinde yapıldı.

Ziyaretçi Yorumları

Derneğimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz: